Συνεργασία εμπόρων Βόλου – Συνεταιριστικής Τράπεζας για POS

Τερματικά μηχανήματα POS για τις επιχειρήσεις τους μπορούν να προμηθεύονται οι έμποροι του Βόλου από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας στο πλαίσιο συμφωνίας του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με την τράπεζα.
Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ε.Σ.Β., σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΕΚΒ Κωνσταντίνος Τσέλιος με τον πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας θεσσαλίας Αν. Λάππα, συζήτησαν προτάσεις συνεργασίας διαχείρισης συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS).
Κατόπιν τούτου, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, ενημερώνει, ότι εξασφάλισε, αποκλειστικά για τα μέλη του, προσφορά συνεργασίας με την συγκεκριμένη Τράπεζα, για την χορήγηση τερματικών μηχανημάτων POS στις επιχειρήσεις, με επιπλέον προνόμια συνεργασίας, όσον αφορά στο ποσοστό προμήθειας της Τράπεζας και το επιτόκιο του λογαριασμού όψεως.

Όσοι έμποροι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Σκενδεράνη 4, 5ος όροφος, τηλ: 24210-25479 & 24210-22366, e-mail: info@ esv.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος