Συνελήφθησαν γιατί θα έβαζαν φωτιά σε βενζινάδικο στον Βόλο

Αρνούνται ότι συμμετέχουν σε κύκλωμα μαφίας των καυσίμων που προβαίνει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ένας 32χρονος αστυνομικός σε διαθεσιμότητα και ένας φοιτητής 23 ετών που συνελήφθησαν για απόπειρα εμπρησμου ενός βενζινάδικου στην οδό Λαρίσης στον Βόλο.

Χθες στο Αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ζήτησε μέσω του δικηγόρου του να αναβληθεί η δίκη γιατί είχε “δρομολόγιο μεταφοράς καυσίμων και δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη ως μάρτυρας” και έτσι η δίκη αναβλήθηκε ως τη Δευτέρα.

Οι δύο δράστες είναι από την Αθήνα και τη δίκη θα παρακολουθήσουν και αστυνομικοί των Εσωτερικών υποθέσεων. Ο αστυνομικός από την Αθήνα που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για παρόμοιες υποθέσεις και ο φοιτητής συνελήφθησαν έξω από το βενζινάδικο, σε τυχαίο έλεγχο της ΟΠΚΕ, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εμπρησμού από πρόθεση, πλαστογραφία, οπλοκατοχή, οπλοφορία και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν την Δευτέρα. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε πιάσει φωτιά -από εμπρησμό όπως είχαν καταγράψει οι κάμερες- τον περασμένο Ιούλιο αλλά η υπόθεση τότε δεν είχε εξιχνιαστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος