Συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία ο δημοτικός σύμβουλος Β. Ζαχείλας

Για παράνομη οπλοφορία συνελήφθη χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Βασίλης Ζαχείλας. Σήμερα ζήτησε και έλαβε αναβολή από ανακριτή και εισαγγελέα και θα δικαστεί αύριο Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, για την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Οι συνήγοροι του κατηγορούμενου ζήτησαν προθεσμία για να μελετήσουν τη δικογραφία και να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, στην εκπομπή των οποίων πήγε ο κατηγορούμενος, αίτημα που έγινε δεκτό και μέχρι αύριο ο 59χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ. Ζαχείλας  πήγε χθες το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου ήταν σε εξέλιξη αθλητική εκπομπή, έχοντας στην πλάτη του ένα σακίδιο με 410.000 ευρώ που επέδειξε στους παραγωγούς για να αποδείξει ότι συγκέντρωσε το ποσό για να αγοράσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Επιπλέον έδειξε στους παραγωγούς και ένα πιστόλι που είπε ότι το έχει για ασφάλεια.

Μετά την ευρεία συζήτηση για το θέμα του όπλου ο κ. Ζαχείλας βγήκε στην εκπομπή και είπε ότι πρόκειται για νεροπίστολο. Επιπλέον αντιδρώντας στα γεγονότα ο Γ.Γ. του Ολυμπιακού Βόλου Δημ. Μουρτζίνος, που παρενέβη τηλεφωνικά στην ίδια εκπομπή, επισήμανε ότι  το “σιδερικό” που εμφανίστηκε το εξέλαβε ως προσωπική απειλή για την ακεραιότητά του. “Δεν είναι τυχαίο να έρχεσαι σε μία εκπομπή και να κουβαλάς χρήματα, τα οποία μαζί έχουν και το λεγόμενο “σιδερικό”. Όταν απευθύνεται σε μένα και έχει τέτοια «εργαλεία» μαζί του το θεωρώ ως έμμεση και άμεση απειλή και το θέτω στη διάθεση των αρχών αυτό το στοιχείο», είπε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος