Συνεδρίαση Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Συγκλήθηκε χθες και συνεδρίασε στον Βόλο, για πρώτη φορά ενόψει εθνικών εκλογών, η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, έπειτα από σχετική οδηγία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Με ενέργειες της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας κλήθηκαν στην συνεδρίαση στελέχη και προσωπικότητες με θεσμικά χαρακτηριστικά, που προτίθενται να συμπαραταχθούν ενεργά στον αγώνα διοργάνωσης της προεκλογικής περιόδου και της παράταξης τοπικά, μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Κοινός στόχος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, μετά από απουσία δέκα και πλέον χρόνων. Η συμμετοχή στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, είναι προφανώς εθελοντική για μέλη της παράταξης. Κρίνεται ωστόσο ενθαρρυντικό για τη πορεία μέχρι τις εθνικές εκλογές, το γεγονός ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός στελεχών του Νομού συμμετέχει στη κοινή προσπάθεια με τη παρουσία ιστορικών και ιδρυτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αλλά και νέων ανθρώπων που για πρώτη φορά παρακολουθούν σχετικές διεργασίες.

Σημειώνεται ότι το 2019 απαρτίζονταν από 110 άτομα περίπου και τώρα ξεκινά τις διεργασίες της με σχεδόν 170 άτομα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες η επιτροπή να ενισχυθεί με περισσότερα ακόμα στελέχη, τα οποία θα προσέλθουν να ενδυναμώσουν το έργο της.

Σε μια περίοδο τοξικότητας και πόλωσης που προσπαθούν να καλλιεργήσουν Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα όσοι εξυπηρετούν συμφέροντα που διαταράσσονται από τον ξεκάθαρο λόγο του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και από την αναπτυξιακή προγραμματική πρόταση του Κινήματος συνολικά και συλλογικά, προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι η διαφύλαξη των δημοκρατικών θεσμών, των βασικών αρχών και αξιών της παράταξης ενόψει εκλογών και η επικοινωνία του προγράμματος προς τους πολίτες”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος