Συνάντηση του Δημάρχου Σκιάθου με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Το θέμα της στελέχωσης της δομής “Βοήθεια στο Σπίτι”, την ανακατανομή των Κ.Α.Π., τις καινοτόμες δράσεις, αλλά και θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης συζήτησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο και τον ενημέρωσε για μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνεργασία των δύο Δήμων σε τομείς που σχετίζονται με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας, με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου επισήμανε: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συναντήθηκα με τον φίλο Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο έχουμε γνωριστεί από το 2019 και έχουμε συχνή επικοινωνία. Στα Τρίκαλα ο Δήμαρχος κάνει σπουδαίο έργο με smart λύσεις και καινοτομίες, έναν τομέα στον οποίο ο Δήμος Τρικκαίων είναι πρωτοπόρος. Συζητήσαμε, για θέματα κεντρικού ενδιαφέροντος όπως είναι το εκλογικό νομοσχέδιο, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», και άλλα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αυτή την περίοδο. Έχουμε μια εξαιρετικά καλή συνεργασία και χαίρομαι ιδιαίτερα γι΄ αυτό, καθώς ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ένας άνθρωπος και ένας Δήμαρχος που πραγματικά εκτιμώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος