Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας με το νέο Δ.Σ του ΤΟΕΒ Τιτανίου

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Τιτανίου, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, σε μια συνάντηση με εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Παρόντες στη συνάντηση ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βασίλης Γιαννάκος και τα μέλη κ.κ. Γεώργιος Γαγάτσης, Σπύρος Τζιβένης, Ευάγγελος Κωδωνάς, Γεώργιος Τσέργας και Απόστολος Πατσιαλής.
Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για θέματα, που αφορούν στον εκσυγχρονισμό του κλειστού δικτύου γεωτρήσεων και τις στοχευμένες παρεμβάσεις σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων μέσα από κομβικής σημασίας αποστραγγιστικά δίκτυα.
να επίσης σημαντικό θέμα, που τέθηκε ήταν αυτό της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύψους 4,9 εκ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας και αποστραγγιστικά έργα σε περιοχές δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Τιτανίου στο Δήμο Παλαμά.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην άριστη μέχρι τώρα συνεργασία, για την οποία εμφανίστηκε βέβαιος, ότι θα συνεχιστεί. Τόνισε τον σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι ΤΟΕΒ, ρόλο τον οποίο υποστηρίζει με διάφορους τρόπους η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οικονομική ενίσχυση των ΤΟΕΒ Θεσσαλίας για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από τον ΙΑΝΟ, μετά από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και τη σχετική συνάντηση με τον Γ.Γ Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο. Σημαντική επίσης και η υπογραφή της σύμβασης από τον κ. Περιφερειάρχη για την προμήθεια σωλήνων άρδευσης και αντικατάσταση των παλαιών σε μήκος 13 χλμ. προϋπολογισμού 220.000 ευρώ. Χαρακτήρισε τα παραπάνω έργα ιδιαίτερα σημαντικά για την αναβάθμιση του ΤΟΕΒ Τιτανίου και την διευκόλυνση των αγροτών της περιοχής.
Ο κ. Νούσιος επεσήμανε ακόμη, ότι “η Π.Ε Καρδίτσας είναι πάντοτε ανοιχτή στο διάλογο και τη συνεργασία, προκειμένου να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη λειτουργία του Οργανισμού, αφού η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός του αγροτικού τομέα, αποτελούν βασική προτεραιότητα για την περιοχή μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος