Συνάντηση Παπανάτσιου με τη Νεολαία Βελεστίνου «Ενόδια» και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε χθες το Βελεστίνο όπου και συναντήθηκε με τον Σύλλογο Νεολαίας της περιοχής και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Με τα μέλη του συλλόγου της Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» συζήτησαν για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους της περιοχής όπως τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, η υποβάθμιση των δημοσίων δομών υγείας καθώς και η μείωση του πληθυσμού στην περιοχή.

Η βουλευτής τόνισε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για άμεση συμβολή της πολιτείας με μέτρα, ώστε να δοθούν κίνητρα στους νέους της επαρχίας να παραμείνουν σ αυτή.

Συνάντηση Παπανάτσιου με τη Νεολαία Βελεστίνου «Ενόδια» και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Στη συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βελεστίνου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων μετά την εκτόξευση του κόστους παραγωγής σε δυσθεώρητα ύψη και τις μειωμένες τιμές παραγωγού.

Η Πρώην Υπουργός τους ανέφερε τις βασικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη ενίσχυση των αγροτών οι οποίες περιλαμβάνουν τη μη καταβολή ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, την αύξηση του αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ, τον εκσυγχρονισμό του ΕΛΓΑ  και ενεργειακή αναβάθμιση  (Εξοικονομώ για επιχειρήσεις και αγρότες)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος