Συνάντηση Κ. Μαραβέγια για τις ανάγκες του πρώην Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας

Νέα συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας – δομή Μαγνησίας (πρώην Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων ΚΕΣΑΑΜ), είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες της δομής. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανάλογη συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο μας συντονισμένης προσπάθειας για τη συνολική καταγραφή των προβλημάτων.

Συνάντηση Κ. Μαραβέγια για τις ανάγκες του πρώην Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας

Ο κ. Μαραβέγιας ενημέρωσε καταρχάς το προεδρείο ότι η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δήμητρα Παππά είναι πρόθυμη να ακούσει τις προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των γονέων έθεσαν ως κυρίαρχο αίτημα την στελέχωση της δομής με επιπλέον νοσηλευτές και προσωπικό άλλων ειδικοτήτων, ώστε να επιτευχθεί η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας και να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία.

Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα των μετακινήσεων, με το προεδρείο του Συλλόγου να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισημαίνοντας ότι στέκεται αρωγός στις μετακινήσεις των παιδιών με αυτισμό.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα. Ο βουλευτής συνεχάρη για μια ακόμη φορά τη διοίκηση και το προσωπικό για το έργο τους και επανέλαβε τη στήριξή του σε κάθε δράση και διεκδίκησή τους, ώστε το Κέντρο να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύτηκε να επιδιώξει άμεσα συνάντηση με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, προκειμένου να την ενημερώσει εκ νέου για τις ανάγκες και να διεκδικήσει την επίλυση των προβλημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος