Συλλαλητήριο για την Υγεία μεθαύριο έξω από το Νοσοκομείο Βόλου

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις  Μαγνησίας, απευθύνονται στα σωματεία υγειονομικών, στα σωματεία εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και στους μαζικούς φορείς του νομού Μαγνησίας για να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν για την Υγεία στην είσοδο του Γ. Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» την Πέμπτη 13/1/2022 στις 11.30 το πρωί.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, “έχουν συμπληρωθεί ήδη δύο χρόνια πανδημίας, με τον λαό στη χώρα μας, όπως και οι λαοί όλου του κόσμου, να ζει ένα μαρτύριο διαρκείας που δεν του αξίζει. Ένα μαρτύριο που μέσα από τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της αστικής διαχείρισης το «φωνάζει» από παντού: Δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο που η ζωτική ανάγκη να βγουν οι εργαζόμενοι, που είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μας όρθιοι, από αυτή την τραγωδία, να τέμνεται με τα πρωτόκολλα της εργοδοσίας, με τις προτεραιότητες των εμπορευματοποιημένων συστημάτων Υγείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας με άμεσες προσλήψεις του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ανάκληση των αναστολών εργασίας, και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.
  • Να επιταχθούν οι ιδιωτικές δομές υγείας, χωρίς αποζημίωση των ιδιοκτητών με μισθοδοσία του προσωπικού από το κράτος.
  • Να γίνονται μαζικά δωρεάν και επαναλαμβανόμενα test χωρίς διαχωρισμούς.
  • Να ενισχυθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού, με στοχευμένη ενημέρωση, πλήρη προληπτικό έλεγχο και παρακολούθηση των εμβολιασμένων”.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος