Συγκέντρωση στην Καρδίτσα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία πραγματοποίησαν πολίτες της Καρδίτσας που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε στην πλατεία Παυσίλυπου, ενώ εκδόθηκε και ψήφισμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρονται:

“Πολίτες της Καρδίτσας, γυναίκες και άντρες, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Ελευθερίας της Καρδίτσας με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης να τεθούν όροι υποχρεωτικού εμβολιασμού και εκβιασμού όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν”.

Συγκέντρωση στην Καρδίτσα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού“Τασσόμαστε υπέρ του ψηφίσματος του Συμβουλίου της Ευρώπης της 21η; Ιανουαρίου 2021 στο οποίο συμφώνησαν και οι Έλληνες εκπρόσωποι.
Όσοι δεν δεχόμαστε την υποχρεωτικότητα που ξεκινά με τον στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού δεν είμαστε ούτε ψεκασμένοι, ούτε γραφικοί, ούτε ενδιαφερόμαστε λιγότερο για την δημόσια υγεία”.

Συγκέντρωση στην Καρδίτσα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού“Όλοι μας και Ιδιαίτερα όσοι εργαζόμαστε στον χώρο της υγείας, δίνουμε την μάχη για την αναχαίτηση της πανδημίας. Η λύση δεν είναι τα ακραία μέτρα αλλά η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, η πολύπλευρη ενημέρωση και η τήρηση ήπιων μέτρων προστασίας που έχει αποτύχει η πολιτεία να εφαρμόσει.
Όλοι μαζί, άνθρωποι στον χώρο της υγείας, της εκπαίδευσης, στα σώματα ασφαλείας, επιχειρηματίες, εργοδότες και εργαζόμενοι ζητάμε από την Πολιτεία να μην προχωρήσει σε λύσεις που προσβάλλουν τις θεμελιώδεις αρχές της ιατρικής και της δημοκρατίας και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος