Στον οικισμό του ΟΑΕΔ στις νέες εργατικές κατοικίες ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Στον οικισμό του ΟΑΕΔ μετά το νοσοκομείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων κ. Γ. Μάττα και Πρασίνου κ. Σπύρο Κουρτεσιώτη. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του τοπικού συλλόγου καθώς και με κατοίκους του οικισμού. Οι εκπρόσωποι του οικισμού και ιδιαίτερα η πρόεδρος κ. Κατερίνα Σαπουνά τον ενημέρωσαν για θέματα, που τους απασχολούν.

Η αξιοποίηση του καταστήματος που υπάρχει στο κέντρο του οικισμού είναι ένα από τα θέματα που έθεσαν οι κάτοικοι. Ωστόσο το κατάστημα – προς το παρόν τουλάχιστον – ανήκει στον ΟΑΕΔ αλλά ωστόσο ο Δήμαρχος ανέλαβε σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας, να καθαριστεί άμεσα ο χώρος.

Στον οικισμό του ΟΑΕΔ στις νέες εργατικές κατοικίες ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Επίσης επικοινώνησε με τον αστυνομικό Δ/ντη και ζήτησε να υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση ώστε να προστατευτεί καλύτερα ο οικισμός από ασυνείδητους που προκαλούν φθορές στα κτίρια, στο φωτισμό και γενικά σε κοινόχρηστους χώρους.

«Το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής είναι δεδομένο και συνεχές. Ωστόσο υπάρχουν και θέματα που δεν μπορούν να επιλυθούν τουλάχιστον άμεσα καθώς ανακύπτουν ζητήματα ιδιοκτησίας. Έχουμε άριστη και συνεχή συνεργασία με το συμβούλιο του Συλλόγου και σταδιακά επιχειρούμε να δώσουμε λύσεις» δήλωσε μετά την επίσκεψη ο κ. Β. Τσιάκος. Επίσης ο δήμαρχος έπλεξε το εγκώμιο του συλλόγου που όπως είπε σε εθελοντική βάση προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους κατοίκους του οικισμού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Γιώργος Καπράνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος