Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο Κάμελ

Στον Κορυδαλλό οδηγείται ο γνωστός κλοσάρ του Βόλου, Κάμελ, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Βόλου.

Ο Κάμελ που επιτίθεται σε γυναίκες λούζοντας τες ή απειλώντας ότι θα τις λούσει με βενζίνη, είχε συλληφθεί στις 5 Αυγούστου μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον Ανακριτή Βόλου για ληστεία.

Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία μετά την καταγγελία μίας γυναίκας που εργάζεται σε φαρμακείο, ότι την περασμένη Τρίτη ο “Κάμελ” εμφανίστηκε μπροστά της την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη που είχε σε ένα μπουκάλι. Τελικά ο 38χρονος κατάφερε να αρπάξει από το φαρμακείο περίπου 15 ναρκωτικά δισκία και η υπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Η δικηγόρος του πάντως ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και το αίτημα της έγινε δεκτό.

Δίωξη για ληστεία σε βάρος 30χρονου
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκηση δίωξη για ληστεία σε βάρος 30χρονου που συνελήφθη στις 9 Αυγούστου σε γνωστό πολυκατάστημα στην οδό Ιωλκού και προφασιζόμενος ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει ρούχα, αφαίρεσε ένα παντελόνι και απείλησε την υπάλληλο που τον αντιλήφθηκε και του έκανε παρατήρηση, με σωματική βία. Χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελία όπου του ασκήθηκε δίωξη και στη συνέχεια στον Ανακριτή. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος