Στον Εισαγγελέα οι δυο συλληφθέντες των επεισοδίων στη διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών στον Τύμπανο

Με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης, της βίας κατά δημόσιου λειτουργού και της εξύβρισης θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Καρδίτσας, οι δυο συλληφθέντες κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στον Τύμπανο Αργιθέας.

Ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων αντιμετωπίζει και τις τρεις κατηγορίες, ενώ ο άλλος μόνο της βίας κατά δημοσίου λειτουργού.

Στον Εισαγγελέα οι δυο συλληφθέντες των επεισοδίων στη διαμαρτυρία κατά των ανεμογεννητριών στον Τύμπανο

Τα δυο νεαρά άτομα που μετείχαν στην ειρηνική κινητοποίηση της Ανοικτής Συνέλευσης Ενάντια στην Πράσινη Ανάπτυξη και στα Αιολικά Πάρκα, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν την πορεία τους, βρέθηκαν αντιμέτωπα με την απαγόρευση των αστυνομικών  που βρίσκονταν στον χώρο της διαμαρτυρίας προστατεύοντας την ιδιωτική περιουσία, δηλαδή την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών που μεταφέρονται από τις 20 Ιουλίου στο συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο συλληφθέντες, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έναν αστυνομικό και αφού αντιλόγησαν, αστυνομικός και διαδηλωτής βρέθηκαν να κατρακυλάνε στην πλαγιά.

Να σημειωθεί ότι συνολικά έγιναν έξι προσαγωγές, νωρίτερα σήμερα, αλλά τα τέσσερα αφέθηκαν ελεύθερα, χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος