Στον ανακριτή ο 32χρονος για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)

Ενώπιον του ανακριτή ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, την περασμένη Τρίτη 6 Απριλίου.

Μετά το άγριο φονικό και στην αναζήτηση των πολλών “γιατί” είδαν το φως της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες, μια εξ αυτών ότι συνελήφθη την 1η Απριλίου, μετά τον ξυλοδαρμό της άτυχης 28χρονης συζύγου και των γονιών της, όταν ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στην Μακρινίτσα απειλώντας και μια ακόμη φορά την πρώην σύζυγο και την οικογένειά της.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει την κλήση για βοήθεια, επιβεβαιώνει την μήνυση που κατέθεσε εκ των υστέρων η άτυχη γυναίκα, ωστόσο η σύλληψη δεν έγινε ποτέ, αφού δεν τον εντόπισε και είχε παρέλθει εντωμεταξύ και το αυτόφωρο.

Στον ανακριτή ο 32χρονος για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα (video)Ο 32χρονος από την Πέμπτη 1η Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Απρίλιου, ήταν άφαντος, οπότε καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός του συνηγόρου του 32χρονου ότι ο πελάτης του συνελήφθη και δυο ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι στις 15 Ιανουαρίου 2021, η 28χρονη ζητάει προστασία και την ψυχιατρική εξέταση του συζύγου της, αίτημα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και στις 23 Ιανουαρίου 2021  δίνεται εντολή εξέτασης.

Την ίδια ημέρα ο 32χρονος φερόμενος ως δράστης οδηγείται στο Νοσοκομείο του Βόλου και στην ψυχιατρική κλινική από τους αστυνομικούς που ήδη έχουν διαβιβάσει την εισαγγελική παραγγελία για εξέταση και ψυχιατρική εκτίμηση. Λίγες ώρες αργότερα έρχεται η απάντηση, των δημόσιων ψυχιάτρων, οι οποίοι διαγιγνώσκουν ότι πάσχει από συγκεκριμένα σύνδρομα, αλλά δεν κρίνεται αναγκαίος ο εγκλεισμός του.

Την 1η Φεβρουαρίου 2021 ο 32χρονος σύζυγος κάνει νέα φασαρία σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα έξω από το σούπερ μάρκετ που εργαζόταν η άτυχη σύζυγος, η οποία εκ νέου ζητάει παρέμβαση της αστυνομίας.

Η αστυνομία κάνει  συστάσεις στον σύζυγό της, καθώς την περίμενε έξω από το σούπερ μάρκετ, που εργαζόταν, την εξύβρισε και της έστελνε υβριστικά μηνύματα στο κινητό.

Την 1η Απριλίου 2021 επανέρχεται και εκτός των ύβρεων χειροδικεί σε σύζυγο και γονείς αυτής. Η Αστυνομία ενημερώνεται την ώρα του επεισοδίου, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας η δολοφονημένη Κωνσταντίνα καταθέτη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης αναζητείται.

Δεν εντοπίζεται, παρέρχεται το αυτόφωρο και έτσι στις 5 Απριλίου 2021 “γράφτηκε” η τραγική πράξη του δράματος με την σφαγή των δυο αδελφών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος