Στο Βόλο αύριο ο Κ. Σκρέκας – Θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του ΣΒΘΣΕ

Με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND EVENT HALL, του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, (Γιαννιτσών & Λαχανά) στα Παλαιά Βόλου, η ανοικτή εκδήλωση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, η παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην παρούσα χρονική συγκυρία, υπό τις καταιγιστικές διεθνείς γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, τα δομικά προβλήματα της διεθνούς αλλά κυρίως της εγχώριας αγοράς ενέργειας, τις δυσμενείς επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα της εγχώριας Βιομηχανίας και της Μεταποίησης, την εμφάνιση πληθωριστικών πιέσεων και κλυδωνισμών σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Η ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας, η επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης, τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας καθώς και οι πρωτοβουλίες άμβλυνσης των δυσμενών και εξαιρετικά πιεστικών συνεπειών για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, αποτελούν κρίσιμες και σημαντικές προτεραιότητες και αποκτούν κεφαλαιώδη σημασία για την ελληνική οικονομία.

Της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης, θα προηγηθεί η κλειστή Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει και την εκλογή νέας Διοίκησης στον Σύνδεσμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος