Στο Βόλο αύριο και μεθαύριο το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης

Για δύο ολόκληρες μέρες, αύριο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου φίλοι των λέξεων από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στο Βόλο, όπου θα απολαύσουν έξι αγώνες σε… παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

«Λίγο πριν την έναρξη της νέας… σκραμπλικής χρονιάς, κάναμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που πέρασε και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά που μας έλειψαν περισσότερο ήταν α) το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης που, μετά από 14 χρόνια, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του Covid-19 και β) τα ταξίδια. Σήμερα, έχοντας μπει σε μία κανονικότητα και τηρώντας πάντα τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αποφασίσαμε να τα ζήσουμε και τα δύο… σε ένα!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανακατεύοντας τα γράμματα στο αναλόγιό τους, θα επιχειρήσουν να βρουν τις λέξεις που θα τους προσφέρουν περισσότερους πόντους, με στόχο να κατακτήσουν μία από τις έξι πρώτες θέσεις της κατάταξης που συνεπάγεται μετάλλιο… στην Α κατηγορία. Αλλά και αυτοί που θα διακριθούν στις άτυπες Β και Γ κατηγορίες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού και αυτοί θα βραβευθούν… Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι θα έχουν κερδίσει μια εμπειρία, όμορφες στιγμές και νέους φίλους.

Πληροφορίες για το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά και το ακριβές πρόγραμμά του, θα βρείτε στην προκήρυξη που επισυνάπτεται στη σελίδα https://www.facebook.com/events/506884227202284/?ref=newsfeed

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μεχρι σήμερα  την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στα τηλέφωνα 6972205948, 6977347577 ή στο thesscrabble@gmail.com. Η συμμετοχή στη διοργάνωση ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος