Στο “Αντώνης Τρίτσης” εντάσσεται το ποδηλατοδρόμιο του Βόλου (video)

Την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με 7,7 εκ. ευρώ, του ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, εξήγγειλε σήμερα από το Βόλο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας που από το πρωί βρίσκεται στην πόλη και αυτή την ώρα παρίσταται στην εκδήλωση παρουσίασης της μελέτης για την ανάπλαση του πάρκου Ανδρέας Βαλλαχής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας.

Τον κ. Πέτσα που συνοδεύονταν από την υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή και τους βουλευτές της Ν.Δ. του νομού, Χρ. Μπουκώρο και Κ. Μαραβέγια, καλωσόρισε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Ο ίδιος  τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο μοναδικό για την ηπειρωτική Ελλάδα, 7.700.000 ευρώ που εντάσσουμε την επόμενη βδομάδα στο «Αντώνης Τρίτσης».

Στο “Αντώνης Τρίτσης” εντάσσεται το ποδηλατοδρόμιο του Βόλου (video)

Το ποδηλατοδρόμιο που είναι χωρητικότητας 1.500 ατόμων θα γίνει σε ένα οικόπεδο 40 στρεμμάτων, που παραχώρησε ο δήμος του Βόλου κοντά στο Πανθεσσαλικό με μελετοκατασκευή. Είναι ένα έργο, που ετοίμασαν οι τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕΜΣ και αρχιτεκτονικά ένας Βολιώτης αρχιτέκτονας. Θα φιλοξενεί Ευρωπαϊκούς και διεθνείς αγώνες, τόνισε ο περιφερειάρχης. Είναι δυνατόν να ξεκινήσει το 2022 και να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

«Το έργο θα ενισχύσει την κυψέλη αθλητισμού στο Βόλο και θα δώσει διέξοδο στους νέους, ενώ αποτελεί ένα σοβαρό κίνητρο προστιθέμενης αξίας» επισήμανε ο κ. Πέτσας. Είπε ότι θα ενταχθούν και άλλα έργα από τη Μαγνησία, που θα ανακοινωθούν στην πορεία.Τέλος κάλεσε όλους να προσέχουν για να είναι υγιείς και φυσικά να εμβολιαστούν. Αρνήθηκε δε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την πανδημία, καθώς όπως είπε, δεν επιθυμούσε να επισκιαστεί η σημαντικότητα των έργων που ανακοινώθηκαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος