Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ο διαμαρτυρόμενος συνδικαλιστής Λ. Τσάπαλης

Ξεκίνησε από την Λάρισα με τα πόδια με στόχο να φτάσει στην Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο τραυματιοφορέας και συνδικαλιστικής Λάμπρος Τσάπαλης, ο οποίος κατέρρευσε όταν έφτασε στον πρώτο σταθμό του, που ήταν το Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο Λάμπρος Τσάπαλης, βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Νοσοκομείο του Βόλου και όπως είπε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου Ντίνος Μηνδρινός μιλώντας στο “Θεσσαλικό Περισκόπιο” της ΕΡΤ, ο συνάδελφός του είναι ήδη καλύτερα, ενώ εξακολουθεί να έχει ακόμα κράμπες λόγω της κούρασης που επήλθε από τα δεκάδες χιλιόμετρα που διένυσε. Ο κ. Μηνδρινός τόνισε ότι ο Λάμπρος Τσάπαλης, θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και την Πέμπτη, με στόχο να αναχωρήσουν μαζί και με άλλους αγωνιστές, οδικώς για την Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 26 Αυγούστου, της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από το Υπουργείο Υγείας.  

Επίσης, τον Λάμπρο Τσάπαλη, επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Νίκος Χαυτούρας, τόσο για να δει από κοντά την πορεία της υγείας του, αλλά και για να μεταφέρει και “τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς και την στήριξη στη διάσωση του δημόσιο συστήματος υγείας”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, “συνάδελφος τραυματιοφορέας μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αποφάσισε να διασχίσει με τα πόδια, την απόσταση από τη πύλη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έως το Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα, ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Παρά τις προσπάθειες μας για την ανάγκη συλλογικότητας των διεκδικήσεων, δεν μπορέσαμε να τον μεταπείσουμε. Χθες έκανε γνωστό το αίτημα εγγράφως στην Αστυνομία και ζήτησε διευκολύνσεις για να περπατάει στην εθνική οδό. Το αίτημα απερρίφθη από την αστυνομία. Χθες το βράδυ,  στις 23:00 ξεκίνησε από τη πύλη του ΠΓΝΛ. Περπατούσε ασταμάτητα όλη τη νύχτα και το μεσημέρι της Δευτέρας  έφτασε στο Νοσοκομείο του Βόλου που ήταν ο πρώτος σταθμός. Κατέρρευσε από εξάντληση”.

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ο διαμαρτυρόμενος συνδικαλιστής Λ. Τσάπαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος