Στις καταστροφές του “Ιανού” ο Υπουργός Δικαιοσύνης με το Δήμαρχο Μουζακίου

Τις ορεινές τοπικές κοινότητες του Δήμου Μουζακίου επισκέφτηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, με τον δήμαρχο, Θεοφάνη Στάθη.
Σε συνέχεια της συνάντησης των δύο ανδρών που είχε γίνει στην Αθήνα, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς, η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω «Ιανού» και οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής για την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας, ο κ. Τσιάρας επισκέφτηκε τα σημεία που επλήγησαν από τη θεομηνία.
Στις καταστροφές του “Ιανού” ο Υπουργός Δικαιοσύνης με το Δήμαρχο ΜουζακίουΣτο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Μουζακίου δήλωσε: «Κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μετέβη στις ορεινές τοπικές κοινότητες αποκτώντας έτσι μια συνολική εικόνα των ζητημάτων. Είναι σημαντικό να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα, η οποία σε συνδυασμό με τον κατάλληλο προγραμματισμό – σχεδιασμό και ακολούθως την απαραίτητη χρηματοδότηση, θα οδηγήσει στην αποκατάσταση και υλοποίηση έργων στο δίκτυο του ορεινού μας όγκου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος