Στις εκλογές του ΕΒΕ Καρδίτσας το “Ανοιχτό Επιμελητήριο” με επικεφαλής τον Γ. Ντενίση

Την κάθοδο του συνδυασμού “Ανοιχτό Επιμελητήριο” στις εκλογές του ΕΒΕΚ γνωστοποίησε σήμερα με συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής κ. Γιώργος Ντενίσης. «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, αποδεικνύοντας τη συνέπεια του λόγου μας για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου ο επιχειρηματικός κόσμος της Καρδίτσας, θα κληθεί να αναδείξει τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Οι επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές πραγματοποιούνται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την πραγματική οικονομία. Μετά από 8 και πλέον χρόνια οικονομικής δυσπραγίας κι ύφεσης, οι επιπτώσεις είναι πλέον ορατές και στην τοπική οικονομία της Καρδίτσας.
Η πρωτοφανής οικονομική κρίση για τα Ελληνικά δεδομένα, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη χρονική διάρκεια, ένταση και σκληρές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία, υπερφορολόγηση, δυσβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές που έχουν χάσει το χαρακτήρα της αναλογικότητας, ανύπαρκτη τραπεζική χρηματοδότηση, υπερβολικά δημοτικά τέλη και φορολογία που είναι ανταποδοτικά μόνο ως προς το φαίνεσθε, αποτελούν το μίγμα πολιτικής και το περιβάλλον όπου προσπαθεί να επιβιώσει το ελληνικό επιχειρείν.
Είμαστε σήμερα εδώ, για να δηλώσουμε παρών σε αυτή την κρίσιμη και συνάμα αρνητική συγκυρία.
Να δηλώσουμε παρών γιατί το ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, έχει ακόμη να δώσει πολλά στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.
Όλοι εμείς, στις εκλογές του Δεκεμβρίου θα κληθούμε να απαντήσουμε σε ένα βασικό ερώτημα: Τι Επιμελητήριο θέλουμε;
Σίγουρα η απάντηση στο ερώτημα αυτό, δεν είναι απλή. Είναι μία σύνθετη απάντηση, που θα πρέπει να λάβει υπόψη της τις υφιστάμενες συνθήκες της εθνικής και τοπικής οικονομίας, την οικονομική κρίση που έχει εξελιχθεί σε μία άνευ προηγουμένου κοινωνική κρίση που ταλαιπωρεί την Καρδίτσα, καθώς επίσης και τις προοπτικές ανάκαμψης που υπάρχουν.
Η ανάκαμψη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, που θα το καταστήσει ως έναν σύγχρονο κι αποτελεσματικό φορέα επιχειρηματικότητας, μπορεί πράγματι να επιτευχθεί κι έχουμε τις λύσεις γι’ αυτό. Έχουμε τις λύσεις που αντιπροσωπεύουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Καρδίτσας.
Έχουμε τις λύσεις για να κάνουμε το Επιμελητήριο Καρδίτσας να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω του το «μίζερο» κι αναποτελεσματικό παρελθόν του.
Έχουμε τις λύσεις για να μετατρέψουμε το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε:
• ένα πρότυπο Επιμελητήριο στην Ελλάδα,
• ένα Επιμελητήριο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις,
• ένα Επιμελητήριο ανθεκτικό στις εξωτερικές πιέσεις,
• ένα Επιμελητήριο που θα παρεμβαίνει δυναμικά,
• ένα Επιμελητήριο που θα εμπνέει την τοπική επιχείρηση και θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου.

Δώσε μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε τομές στο Επιμελητήριο μας και να το καταστήσουμε σύμμαχο στην καθημερινότητα σου.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος