Στηρίζει την προσπάθεια αύξησης της εμβολιαστικής κάλυψης ο Δήμος Καρδίτσας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Καρδίτσας στην προσπάθεια που καταβάλει το υπουργείο Εσωτερικών να αυξήσει των αριθμό των εμβολιασμένων ατόμων συστήνοντας κινητά συνεργεία εμβολιασμού.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος Καρδίτσας μετά από σχετική επιστολή που απέστειλε ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσας προς όλους τους δημάρχους της χώρας, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις για τη στελέχωση των κινητών συνεργείων. Ειδικότερα η δημοτική αρχή γνωστοποίησε στις αρμόδιες εμβολιαστικές αρχές (5η ΥΠΕ) ότι θα διαθέσει αυτοκίνητο και οδηγό ώστε το εμβολιαστικά κλιμάκια να προσεγγίσουν άτομα που επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά είναι δύσκολη η μετακίνηση τους.

«Ανταποκριθήκαμε αμέσως στην έκκληση του αναπληρωτή υπουργού κ. Πέτσα με στόχο να στηρίξουμε και εμείς την συνολική προσπάθεια που γίνεται να φτάσουμε σε επίπεδο συλλογικής ανοσίας. Ο Δήμος Καρδίτσας από την πρώτη στιγμή της πανδημίας πρωτοπόρησε με σειρά μέτρων όπου είχε αρμοδιότητα και όπου χρειάστηκε, ώστε να περιορίσου-με όσο το δυνατόν την εξάπλωση του ιού. Σε ότι αφορά τους εμβολισμούς όπως δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου υγείας, φαίνεται πως έχουμε φτάσει, σε σχέση με άλλες περιοχές, σε καλά επίπεδα εμβολιαστικής κάλυψης (περίπου 50%). Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να καταφέρουμε το συντομότερο να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Α

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ