Στην Ν. Αγχίαλο η «Συμμαχία για τον Βόλο» – Συνομίλησε με πολίτες και κατέγραψαν τα προβλήματα

Στην Ν. Αγχίαλο βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία για τον Βόλο», Νίκος Παπαπέτρος, συνοδευόμενος από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Τα μέλη της παράταξης συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής και επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, καταγράφοντας ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα της κομώπολης, μερικά εξ αυτών είναι οι υποδομές, η καθαριότητα, η κατάσταση των δρόμων. Παράλληλα έγινε αναφορά σε έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, αλλά και σε παρεμβάσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα ή δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης καταγράφηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και παρατηρήσεις των κατοίκων, με στόχο να μεταφερθούν στο δημοτικό συμβούλιο και να εξεταστούν στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που απαιτούνται για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος