Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Στην Περούντζια βρίσκονται από προχτές Κυριακή, μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ERASMUS+, με τίτλο: «Σχεδιασμός και Διακόσμηση Βιτρινών Εμπορικών Καταστημάτων».

Οι 12 μαθητές/-τριες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών με τους δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς τους αναχώρησαν το περασμένο Σάββατο οδικώς για την Ιταλία με λεωφορείο, με το οποίο θα πραγματοποιήσουν όλες τις μετακινήσεις τους, για να έχουν περισσότερη ασφάλεια, λόγω των συνεχιζόμενων κρουσμάτων κορονοϊού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές/-τριες, στο δεκαπενθήμερο ταξίδι τους, θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην ανάλυση και τη σύνθεση των βιτρινών και του εσωτερικού εμπορικών χώρων, γνωρίζοντας και πειραματιζόμενοι με διάφορες πτυχές της συγκεκριμένης θεματικής, μέσα από τις επισκέψεις τους σε πολλές επιχειρήσεις και καταστήματα ποικίλων προϊόντων. Επίσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον ιταλικό πολιτισμό και τη σύγχρονη κουλτούρα των Ιταλών, επισκεπτόμενοι την Ακαδημία Τεχνών της Περούντζια, μουσεία, ιστορικές πόλεις και περιοχές της Ιταλίας, εκθέσεις αγροδιατροφικών προϊόντων, τοπικές αγορές κ.ά.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου, με την αξιολόγηση της δράσης και την επίδοση των πιστοποιητικών στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες από τον φορέα υποδοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος