Στη Βουλή το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ

Αναφορά στην Βουλή κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα  «Έλλειψη Ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού»

Στη Βουλή το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού για την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥΗ πρώην Υπουργός αναφέρει ότι σύμφωνα με το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού τα δυο ασθενοφόρα οχήματα του Κ.Υ. Αλμυρού είναι ουσιαστικά παροπλισμένα και βρίσκονται διαρκώς σε εργασίες επισκευής με αποτέλεσμα τόσο τη διακινδύνευση της ανθρώπινης υγείας και της ίδιας της ζωής όσο και τη δυσάρεστη εντύπωση που προκαλείται στο πληθυσμό της περιοχής από την έλλειψή τους.

Η Βουλευτής επισημαίνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού απαιτεί και ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν άμεσα και πρακτικά για την επίλυση του θέματος αυτού πριν θρηνήσουμε την ζωή κάποιου συμπολίτη μας εξαιτίας της ολιγωρίας και της αδιαφορίας.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας να ασχοληθεί και να αναλάβει συγκεκριμένη δράση για το ζήτημα που παρουσιάζεται στην επιτολή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού καθώς συστηματικά απασχολούν την τοπική κοινωνία θέματα διακομιδής ασθενών είτε λόγω έλλειψης ασθενοφόρων είτε λόγω έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων, γεγονός που έχει δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια στους κατοίκους των Δήμων της επαρχίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος