Στη φυλακή εγγονός που απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γιαγιά του

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε έναν 40χρονο σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών, καθώς κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή.

Θα μεταφερθεί δε στις φυλακές Λάρισας, καθώς η ποινή του δεν είναι εφέσιμη, αφού ήδη είχε καταδικαστεί και άλλη φορά για τον ίδιο λόγο το Δεκέμβριο του 2021.

Ο 40χρονος πήγε σε σπίτι που μένει η γιαγιά με το θείου του και έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό της ηλικιωμένης απειλώντας την ότι θα “της πιει το αίμα με καλαμάκι”.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι αστυνομικοί ζήτησαν να εξεταστεί από ψυχίατρο, όμως οι γιατροί έκριναν, ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί και έτσι οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στο δικαστήριο. Εκεί παραδέχθηκε, ότι εξύβρισε την γιαγιά του, αλλά δεν δέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες, επισημαίνοντας ότι η γιαγιά του δεν τον συμπαθεί και ψεύδεται.

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν φυλάκιση 3 ετών για την ενδοοικογενειακή απειλή και έξι μηνών για την εξύβριση. Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και δύο μηνών, χωρίς αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, που σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος