Στα «αζήτητα» του Νοσοκομείου Βόλου οι σοροί δύο ανθρώπων που ζούσαν σε άσχημες συνθήκες

Ένας άστεγος Βούλγαρος και ένας Βολιώτης που διαβιούσε σε άσχημες συνθήκες σε μία αποθήκη, απεβίωσαν το τελευταίο διάστημα και οι σοροί τους παραμένουν στο νεκροτομείο καθώς δεν βρέθηκαν συγγενείς ή δεν επέδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον να ενταφιάσουν τους δικούς τους.

Ειδικότερα στη μία περίπτωση πρόκειται για ένα άνδρα 51ενός ετών με καταγωγή από τη Βουλγαρία που ζούσε στο δρόμο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση όπου και κατέληξε από πνευμονικό οίδημα. Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου αλλά και δικαστικοί φορείς αναζήτησαν συγγενείς στη γειτονική χώρα αλλά δεν εντοπίστηκαν και τώρα ζητείται η συνδρομή του δήμου για να γίνει η ταφή του.

Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών που ζούσε σε μια παράγκα στο Βόλο εγκαταλελειμμένος από τους συγγενείς του και με σημαντικά προβλήματα υγείας. Απεβίωσε στις αρχές Φεβρουαρίου και τον βρήκε η αστυνομία λίγες ημέρες αργότερα, καθώς κλήθηκε από περιοίκους που κατά καιρούς τον φρόντιζαν. Και σε αυτή την περίπτωση το Νοσοκομείο ζητά τη συνδρομή του δήμου για να γίνει η ταφή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος