Βόλος: Σοκαρισμένος ο δικηγόρος Γ. Μηλίνης – Ο πελάτης του είναι ο δολοφόνος της μητέρας του

Ο δικηγόρος Γ. Μηλίνης, συνήγορος του 39χρονου για σειρά υποθέσεων, με τελευταία αυτή της δολοφονίας της νονάς του, έχει καταρρεύσει κυριολεκτικά πληροφορούμενος ότι ίδιος  άνθρωπος, είναι αυτός που σκότωσε τη μητέρα του Νίκη, τον Αύγουστο του 2009 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Οι γείτονες της αδικοχαμένης μητέρας του δικηγόρου, εκφράζουν την ικανοποίησή τους “που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας”. Το γεγονός ότι είναι ο 39χρονος που μετά από χρόνια, δολοφόνησε τη νονά του, δεν τους προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη. 

Βόλος: Σοκαρισμένος ο δικηγόρος Γ. Μηλίνης – Ο πελάτης του είναι ο δολοφόνος της μητέρας του

Αμέσως μόλις άκουσαν ότι ένας 39χρονος είχε σκοτώσει τη νονά του με 42 μαχαιριές, σκέφθηκαν ότι ήταν πανομοιότυπο έγκλημα με αυτό στη γειτονιάς τους στην οδό Μελίνας Μερκούρη στη Ν. Ιωνία και είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ και στην Ελένη Ραυτοπούλου, ότι η γιαγιά και ο παππούς του δολοφόνου ζούσαν στην ίδια τριώροφη οικοδομή με την μητέρα του Γ. Μηλίνη, Νίκη. Μάλιστα η ίδια έλεγε κάποιες φορές ότι το ενοίκιο που της πλήρωναν για να μένουν στο διαμέρισμα, το έδινε στον εγγονό τους ο οποίος της ζήταγε χαρτζιλίκι. 

Σημειώνεται ότι μετά το φονικό της μητέρας του δικηγόρου, το 2009, ο 39χρονος πλησίασε τον Γ. Μηλίνη  και του ζήτησε να αναλάβει διάφορες υποθέσεις του, που τον είχαν οδηγήσει στη δικαιοσύνη, για εκβιασμούς, εμπρησμούς κ.α. με τελευταία βέβαια τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του. 

Ο Γ. Μηλίνης παραιτήθηκε σήμερα από δικηγόρος του 30χρονου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος