Σκιάθος: Νέο μηχάνημα για υπηρεσία καθαριότητας

Στην προμήθεια ενός σύγχρονου εκσκαφέα/φορτωτή προχώρησε ο Δήμος Σκιάθου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου.

Η προμήθεια ύψους 171.492€ έγινε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Το νέο όχημα θα επιχειρεί για το άνοιγμα και τη συντήρηση δασικών δρόμων, για εκσκαφές,φορτώσεις, άνοιγμα των χειμάρρων, απομάκρυνση μπαζών, κλαδιών, αντικειμένων από δασικές εκτάσεις καθώς και για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει εντός αστικού ιστού.

Ο επιχειρησιακός στόλος των οχημάτων του Δήμου ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα, καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους του Δήμου. Από δωρεές και προμήθειες ο στόλος του Δήμου έχει ανανεωθεί ως εξής: 6 απορριμματοφόρα οχήματα, 2 ημιφορτηγά 4χ4, 1 εννιαθέσιο όχημα, 1 καλαθοφόρο, 1 πλυντήριο κάδων,  2 μηχανήματα έργου, 1 μικρό φορτηγό τύπου porter. Όλα αυτά τα οχήματα θα εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας και θα αναβαθμίσουν  τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους  πολίτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος