Self test, rapid test ή PCR για συμμεχή στις εξετάσεις ΚΠΓ

Με ανακοίνωση της, η Β/θμια Εκπαίδευση Μαγνήσια, ενημερώνει τους υποψηφίους του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021, που θα εξετασθούν στις 5 και 6 Ιουνίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου), ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους του εξεταστικού κέντρου για κάθε ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’ αρ. 49605/A5/29-04-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου)- και εκτυπωμένη από το σύστημα ή χειρόγραφη βεβαίωση/Δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 (ύστερα από την πραγματοποίηση self-test, rapid test ή PCR test), η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο εάν είναι ενήλικος/η ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο-η.
Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος