Σε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special Olympics

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8.30 το πρωί ο 10ος ορεινός ημιμαραθώνιος Skiathos Trail Run, που διεξάγεται στην μνήμη του Ανδρέα Ποταμιάνου ευεργέτη του νησιού και στον οποίο συμμετείχαν αθλητές των Special Olympics, που ανήκουν σε δομή των Τρικάλων.
Η συμμετοχή είναι εντυπωσιακή από συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, ενώ στη διοργάνωση συμμετέχουν και αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Βόλου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η όλη διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στη 1 το μεσημέρι με τις απονομές των επάθλων και βραβείων.

Σε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special OlympicsΣε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special OlympicsΣε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special OlympicsΣε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special OlympicsΣε εξέλιξη ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος “Skiathos Trail Run” με την συμμετοχή αθλητών των Special Olympics
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος