Ρεσιτάλ του ακορντεονίστα Alexander Poeluev στο Αχίλλειο

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ Βόλου και της αδελφοποιημένης πόλης του Ροστόφ, ο διεθνούς φήμης μουσικός Alexander Poeluev θα επισκεφθεί την πόλη του Βόλου από τις 28 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Ο βιρτουόζος ακορντεονίστας θα δώσει ένα Ρεσιτάλ Ακορντεόν την Τρίτη 28/9/2021 στις 8.00 το βράδυ στο «Αχίλλειον» και παράλληλα θα συνεργαστεί με στελέχη του Δήμου Βόλου με στόχο τη συλλογή πλάνων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, τα οποία θα επενδύσουν οπτικά τα video των μουσικών του συνθέσεων.

Οι δύο δήμοι συνεχίζουν τη συνεργασία τους , καθώς βελτιώνονται οι υγειονομικές συνθήκες και το ρεσιτάλ του Alexander Poeluev στον Βόλο, αποτελεί την πρώτη πολιτιστική ανταλλαγή από την έναρξη της περιόδου της πανδημίας.

Ο Alexander Poeluev γεννήθηκε στο Rostov-on-Don της Ρωσίας στις 12 Ιανουαρίου 1981. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία έξι ετών στο μουσικό στούντιο του A. S. Shachnev. Από το 1991 έως το 1996, ο Alexander φοίτησε στη Μουσική Σχολή Τσαϊκόφσκι στην τάξη των επιλεγμένων μελών της παν Ρωσικής Μουσικής Εταιρείας του Ι. Ν. Πιλιπένκο.

Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 30 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Κίνας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Φινλανδίας, της Δανίας κ.λπ. και σε πολλές πόλεις της Ρωσίας.

Αυτή τη στιγμή είναι ενεργός καλλιτέχνης συναυλιών, κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του διεθνούς φεστιβάλ και διαγωνισμού “Accordion Plus” στη γενέτειρά του-στο Ροστόφ του Ντον. Εκδίδει δίσκους CD, DVD και επίσης παρτιτούρες συνθέσεών του για ακορντεόν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος