“Φουρτούνα” στον ΟΛΒ θα επιχειρήσει να ηρεμήσει το ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από την προεδρία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ακολούθησε σήμερα η παραίτηση του μέλους Στέλιου Πολύζου, ο οποίος σε επιστολή του προς το ΤΑΙΠΕΔ  αναφέρει ότι οι λόγοι παραίτησής του, με άμεση μάλιστα ισχύ, έχουν γίνει ήδη γνωστοί στη διοίκηση του μετόχου.

Επιπλέον ο δικηγόρος Μανώλης Κουτσιρίμπας στον οποίο έγινε πρόταση να συμμετέχει στο Δ.Σ. του Οργανισμού αρνήθηκε τη θέση λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, όπως αναφέρει σε επιστολή του στο ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένονται στο Βόλο στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ σε μια προσπάθεια να επέλθει ηρεμία στο λιμάνι και να προχωρήσουν τα σχέδια αξιοποιήσής του.

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Η παραίτηση Βίκυς Μήτρου αποκάλυψε σοβαρά ζητήματα στο λιμάνι

Όπως αναφέρει  σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: “Οι δηλώσεις με τις οποίες η μέχρι χθες πρόεδρος του ΔΣ του ΟΛΒ, Βίκυ Μήτρου, δημοσιοποίησε την παραίτηση της, δείχνουν πως με κυβερνήσεις της ΝΔ το σκοτάδι είναι πυκνότερο από όσο νομίζαμε, στα θέματα τα σχετικά με το Λιμάνι και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και του νομού μας… Τα όσα δήλωσε η πρώην πρόεδρος όμως, αποκαλύπτουν νέα ζητήματα που αφορούν την κακοδιαχείριση, την αδιαφάνεια, την σπατάλη δημόσιων πόρων για το χτίσιμο του κομματικού κράτους της ΝΔ. Περιμένουμε ότι οι καταγγελίες της κας Μήτρου δεν θα ξεχαστούν, αλλά θα αποτελέσουν πεδίο διερεύνησης από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ολοφάνερο πια, μέσα από τα χείλη των δικών της στελεχών, πως η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει τίποτα θετικό από μια κυβέρνηση που απεχθάνεται οτιδήποτε δημόσιο και βλέπει σε αυτό μόνο δυνατότητες λαφυραγώγησης και βολέματος ημετέρων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος