Προβλήματα ηλεκτροδότησης και πτώση τάσης στην ευρύτερη περιοχή των Λεχωνίων

Από το πρωί παρατηρούνται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής των Λεχωνίων, μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, ότι θα υπήρχαν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος.

Από το πρωί και υπό βροχή δουλεύουν συνεργεία για να αποκατασταθούν τα προβλήματα  τάσης  ρεύματος, αλλά και για τις διακοπές.

Εντωμεταξύ, οι προγραμματισμένες  διακοπές από τον ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή Αγριάς- Λεχωνίων που ανακοινώθηκαν είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
ΑΠΟ ΩΡΑ 08.00 – 10.00 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΑΓΡΙΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΨΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΑΠΟ ΩΡΑ 10.30 – 12.30 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: ΚΑΤΩ ΛΕΧΩΝΙΑ – ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΔΙΑ – ΜΑΛΑΚΙ – ΚΑΤΩ ΓΑΤΖΕΑ – ΑΝΩ ΓΑΤΖΕΑ – ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ – ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ
ΑΠΟ ΩΡΑ 13.00 – 15.00 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: K. ΛΕΧΩΝΙΑ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΚΑΡΙ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ Κ. ΛΕΧΩΝΙΩΝ

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
Πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές (ανά Δήμο) της Περιοχής Βόλου, αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ