Πρόταση 1 εκατ. ευρώ για Αγροτική Οδοποιία του Παμίσου θα υποβάλλει ο Δήμος Μουζακίου

Πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ για βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στις Τοπικές Κοινότητες του Παμίσου, Αγναντερό, Κρανιά, Μαγούλα, Ριζοβούνι και Παλαιοχώρι θα υποβάλλει ο Δήμος Μουζακίου για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Θεσσαλίας. Η πρόταση θα υποβληθεί στην υπ’ αριθμόν 2467/01-08-2017 πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 στο Μέτρο 4: «Επενδύσεις σε υλικά του ενεργητικού», Υπομέτρο 3: «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας», Δράση 4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» με Κωδ. Πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 4.3.4 / ΕΥΔΠ_89 (1η).Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την υποβολή της πρότασης που περιλαμβάνει τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας δρόμων της Δ.Ε. Παμίσου Δήμου Μουζακίου.
Σκοπός της πράξης είναι η επέκταση και βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Η Τ.Υ. του Δήμου Μουζακίου για την παραπάνω πρόταση έχει συντάξει την αριθ. 07/2017 μελέτη αυτής με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Παμίσου Δήμου Μουζακίου». Τα τεύχη δημοπράτησης της μελέτης συντάχθηκαν από την Τ.Υ. του Δήμου Μουζακίου.
Ο προϋπολογισμός της προτεινόμενης πράξης, ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000,00€ με ΦΠΑ.
Η πρόταση του Δήμου Μουζακίου θα συμβάλλει στην εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις αγροτικές περιοχές του Δήμου καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, όπως επίσης και στη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων και στην ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων στους χώρους εργασίας.
«Ο Δήμος μας έχει ετοιμάσει μελέτη για τη βελτίωση της Αγροτικής οδοποιίας των Τοπικών Κοινοτήτων του Παμίσου ύψους 1.000.000 ΕΥΡΩ προκειμένου να την υποβάλλει για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Θεσσαλίας. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η επιχειρησιακή επάρκεια και ετοιμότητα του Δήμου μας με στόχο να αξιοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και να προωθήσουμε έργα και δράσεις επ’ ωφελεία των δημοτών μας.» Δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος