Πρωταγωνιστές των νωπών οπωροκηπευτικών τα μήλα «ZAGORIN».

Ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing διοργάνωσε το ψηφιακό φόρουμ στο οποίο έλαβαν μέρος σημαντικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού λιανεμπορίου και των βασικών του προμηθευτών.

Στη διάρκειά του δόθηκαν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας «THE WINNERS – Commerce & Industry Awards 2021»  αφενός σε εκπροσώπους των αλυσίδων σουπερμάρκετ της χώρας με τις υψηλότερες οικονομικές επιδόσεις και αφετέρου στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων με τα πλέον δημοφιλή προϊόντα των αλυσίδων «σουπερμάρκετ».

Μία εκ των επιχειρήσεων που συμμετείχαν ήταν και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα «ZAGORIN», που φέτος συμπληρώνει 105 χρόνια διαρκούς λειτουργίας. Ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού, στην παρέμβασή του αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προέκυψαν από την έξαρση της πανδημίας, όπως για παράδειγμα τα έκτακτα λειτουργικά κόστη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Συνεταιρισμός, καθώς όλο το προσωπικό εξετάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα με «rapid test». Ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στον αντίποδα, ιδίως την περίοδο της πρώτης καραντίνας, καταγράφηκε υψηλή ζήτηση για υγιεινές διατροφικές επιλογές, όπως είναι τα μήλα ZAGORIN, γεγονός που ισχύει για όλα τα φρούτα και λαχανικά.

Σχολίασε επίσης την έλλειψη σε «εργάτες γης» που παρατηρήθηκε, λόγω περιορισμένης δυνατότητας διέλευσης των συνόρων από ενδιαφερόμενους πολίτες γειτονικών χωρών, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες αγρότες συνέχισαν την διαρκή προσπάθειά τους για παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων. Παρουσίασε τη νέα ατομική συσκευασία νωπού μήλου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κατά τη φετινή εμπορική περίοδο στις αγορές ο Συνεταιρισμός. Αναφορικά με τις επενδυτικές δράσεις του Συνεταιρισμού επέλεξε να αναφερθεί κυρίως στο καινούριο διαλογητήριο- συσκευαστήριο του Συνεταιρισμού, το οποίο σύντομα αναμένεται να εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και θα έχει μοναδικές για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητες ελέγχου του εσωτερικού μέρους των μήλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος