Πρόσληψη ενός παιδίατρου στο ΠΕΔΥ Βόλου 

Με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, προσελήφθη σήμερα ένας παιδίατρος στο ΠΕΔΥ του Βόλου. Ο γιατρός καλύπτει τη θέση του Ειδικευμένου Επικουρικού Γιατρού για κάλυψη εκτάκτους και επείγουσας ανάγκης.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις ολοκληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος, δηλ. από 14-9-2017 μέχρι και 13-9-2019. Ο γιατρός προσλαμβάνεται σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου ιατρού ΕΣΥ με βαθμό Επιμελητή Β’.
Η παρούσα σύμβαση συντάχθηκε και υπεγράφη μετά την προσκόμιση από τον αντισυμβαλλόμενο των προβλεπόμενων από 21722/29-8-2017 απόφαση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, προβλεπόμενων δικ/κών και ο αντισυμβαλλόμενος υποχρεούται να εγγραφεί στον Ιατρικό Σύλλογο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, σε αντίθετη περίπτωση η Υπηρεσία θα καταγγείλει τη σύμβαση αζημία γι’ αυτό.
Η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί οποτεδήποτε (Δ2β/25416/10-9-85 έγγραφο Υ.Υ.Π. και Κοιν. Ασφαλίσεων) χωρίς να τηρηθεί καμία προθεσμία και χωρίς την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης εφόσον υπάρχει σπουδαίος λόγος. Ο σπουδαίος λόγος κρίνεται με τις αρχές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών και ενδεικτικά αναφέρεται σαν τέτοιος λόγος η παραμέληση από τον αντισυμβαλλόμενο της εκτέλεσης των επιστημονικών εργασιών που του ανατέθηκαν, η ανεπάρκεια, η ακαταλληλότητα του για την εκτέλεση τους, αυθαίρετη απουσία πέραν των τριών ημερών, ανυπακοή, απροσάρμοστη συμπεριφορά σε συναδέλφους και ασθενείς κ.λ.π.
Ο προσλαμβανόμενος υποχρεούται να εργάζεται επτάωρο, συνεχές, πρωινό και πενθήμερο από Δευτέρα έως Παρασκευή ήτοι από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος