Πρόσκρουση σκάφους σε ακτή κοντά στο Τρίκερι

Χθες το μεσημέρι το Β’ Λιμενικό Τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενημερώθηκε ότι σκάφος είχε προσκρούσει σε βραχώδη ακτή κοντά στον φάρο «ΚΑΒΟΥΛΙΑ» του Ν. Μαγνησίας, με δύο επιβαίνοντες.

Άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετέβη στο σημείο, με τη συνδρομή σκάφους αναψυχής «ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ» Τ.Β. 330 όπου και διαπίστωσε ότι το Α/Ψ-Τ/Χ σκάφος «ΝΙΚΗ» Τ.Ι. 47, είχε προσκρούσει στη βραχώδη ακτή της ως άνω θαλάσσιας περιοχής. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης, ήταν ο τραυματισμός του 70χρονου χειριστή και η πρόκληση υλικών ζημιών, ενώ η 69χρονη επιβαίνουσα, περισυνελέγη καλά στην υγεία της, από το Α/Ψ-Τ/Χ σκάφος «ΜΕΡΙΝΤΑ» Λ.Β. 307. Εν συνεχεία, το σκάφος «ΝΙΚΗ» αποκολλήθηκε με την συνδρομή του «ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ» και κατέπλευσε με ασφάλεια στη θέση «Αγίας Κυριακής» Τρικέρων.

Ο τραυματίας, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τον Αγροτικό Ιατρό Τρικέρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και κατόπιν διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος