Προσκλήσεις για συμμετοχή στις Εκθέσεις BEYOND 4.0 και ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας «BEYOND 4.0» που θα διεξαχθεί στον χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, στην Θεσσαλονίκη από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2022.

Η έκθεση θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικούς leaders, πρωτοπόρους στοχαστές, τεχνολογίες αιχμής και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες καταναλωτών και θα δώσει το βήμα σε εταιρείες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το κύριο θέμα της Beyond 4.0 θα είναι «Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)», το οποίο θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, ενός συνεδρίου με σημαντικούς διεθνείς ομιλητές, εργαστηρίων από νεοσύστατες εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις, παρουσιάσεων προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλών τραπεζιών και δικτύωσης για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας αποφάσισε να συμμετάσχει εάν υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις και στην έκθεση κατασκευών «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 14 έως και 16 Οκτωβρίου 2022.

Στην έκθεση παρουσιάζονται: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα-Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox – Αλουμινίου – Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες – Κυβόλιθοι – Κανάλια), Πισίνες – Spa, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχ/Τα, Ανελκυστήρες κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις δύο εκθέσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «BEYOND 4.0» στην ιστοσελίδα https://www.beyond-expo.gr

Λεπτομέρειες σχετικά με την «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» στην ιστοσελίδα https://buildexpogreece.com/ .

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τις εκθέσεις υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος