Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο 8th dancefestivalGR

Ένα φεστιβάλ που έγινε θεσμός. Χορός, κέφι, διασκέδαση, μεράκι, παράδοση, μουσική, ξεναγήσεις, σεμινάρια, παράλληλες δραστηριότητες, παραστάσεις, party και άλλα πολλά σας περιμένουν αυτό τον Ιούλιο στη Σκόπελο, 7-8-9 Ιουλίου 2023.

Μετά από τρία χρόνια σιωπής, παύσης, ηρεμίας ήρθε η ώρα με #meraki να ξαναπιάσουμε το νήμα, εκεί που το αφήσαμε. Περισσότεροι από 600 χορευτές και πάνω από 7500 θεατές θα δώσουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στη Σκόπελο. Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» επιστρέφει για όγδοη χρονιά δυναμικά και η διαδικασία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μόλις ξεκίνησε! Τα ενδιαφερόμενα χορευτικά συγκροτήματα ή χορωδίες θα πρέπει να ενημερωθούν για τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία την 20η Φεβρουαρίου 2023.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο 8th dancefestivalGR

Το πρωτοπόρο φεστιβάλ της παράδοσης και του χορού, απέσπασε το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Φεστιβάλ» των TOURISM AWARDS 2017 και το βραβείο SILVER στην κατηγορία «Πολιτισμός» των BEST CITY AWARDS 2016 ενώ έχει παρουσιαστεί ως μελέτη περίπτωσης σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια και συνέδρια ως καλή πρακτική. Διοργανώτρια του καινοτόμου Φεστιβάλ είναι η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα» και η μεγάλη ομάδα των εθελοντών και των μαθητών του αείμνηστου Διαμαντή Παλαιολόγου.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων στο 8th dancefestivalGR

Τα τελευταία χρόνια έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης και της Ελληνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος