Προς κατασκευή κυκλικών κόμβων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Αίτηση χρηματοδότησης για το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ» προϋπολογισμού 3.230.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24%) θα υποβάλει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.

Στην πρόταση του Δήμου Νοτίου Πηλίου περιλαμβάνονται η κατασκευή κυκλικών κόμβων προϋπολογισμού 750.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24%) και η προμήθεια υλικών για την βελτίωση ασφάλειας οδικού δικτύου Δήμου Νοτίου Πηλίου, προϋπολογισμού 2.480.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24%).Η κατασκευή κυκλικών κόμβων αφορά στην βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, με σκοπό τη μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων στο υπεραστικό – περιαστικό οδικό δίκτυο εντός των ορίων του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Το Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου προέβη στην εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Επίσης το Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου προέβη στην εκπόνηση της μελέτης για τη βελτίωση ασφάλειας οδικού δικτύου Δήμου Νοτίου Πηλίου, προϋπολογισμού 2.480.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α. 24%) και στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης. Η υποβολή αίτησης χρηματοδότησης εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 20 Ιουλίου 2022 και επόμενο βήμα θα είναι η διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ