Πρόγραμμα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών από τη Διεύθυνση Μεταφορών Μαγνησίας

Την ικανοποίηση της για την επανέναρξη λειτουργίας των σχολών οδηγών ,εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη κατά την επίσκεψή της στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, όπου συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους εκπαιδευτές των σχολών οδήγησης.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Τσαμπίρα, η Υπηρεσία έχει ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών με πιστή τήρηση των μέτρων  για την προστασία από τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι, τόσο οι υποψήφιοι οδηγοί και οι εκπαιδευτές, όσο και οι εξεταστές οφείλουν υποχρεωτικά να πραγματοποιούν τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού πριν από τις εξετάσεις. Παράλληλα επισημάνθηκε πως οι κανόνες προστασίας επιβάλλουν ανοιχτά παράθυρα, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υγιεινή χεριών και απολύμανση του οχήματος.

Η Υπηρεσία της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών, αν και υποστελεχωμένη, έχει ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, ενώ είναι καθ’ όλα έτοιμη για την εφαρμογή της νέας ΚΥΑ.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος