Προφυλακίστηκαν οι νεαροί ληστές της ηλικιωμένης Βολιώτισσας

Στη φυλακή οδηγήθηκαν με απόφαση του εισαγγελέα οι δύο 22χρονοι και ο 30χρονος που λήστεψαν μία 85χρονη Βολιώτισσα προχθές τα ξημερώματα χρησιμοποιώντας αντικλείδι που τους έδωσε συγγενικό της πρόσωπο.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις δράστες,  μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο προχθές τα ξημερώματα στο σπίτι της ηλικιωμένης και με αντικλείδι το οποίο τους είχε δώσει σε προγενέστερο χρόνο οικείο συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης μπήκαν στο εσωτερικό της οικίας. Στη συνέχεια με τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας σε βάρος της 85χρονης, την εξανάγκασαν να τους παραδώσει ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.
Προφυλακιστέος ο 51χρονος “νταής” που τραυμάτισε αστυνομικό
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο 51χρονος που συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα στην Πάλτση, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν. Πηλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απλή σωματική βλάβη και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.
Ο 51χρονος, είχε ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος