Προφυλακιστέος ο 47χρονος που αποπειράθηκε τον βιασμό 21χρονης στην Σκιάθο

Προφυλακίστηκε χθες μετά την καταγγελία της 21χρονης φοιτήτριας, εργαζόμενης για τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί της Σκιάθου, για απόπειρα βιασμού, ο 47χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές με τον οποίο δούλευαν στην ίδια επιχείρηση.

Ο κατηγορούμενος χθες στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, ενώ κατά την σύλληψή του, είχε ομολογήσει την πράξη του και δικαιολογήθηκε ότι “έφταιγε” το ποτό. Ο κατηγορούμενος μετά την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίζεται την τακτική δικάσιμο του

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει την κοπέλα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Κατέθεσε δεν μπήκε στο δωμάτιο της όταν ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, αλλά βρέθηκε στην κοινόχρηστη βεράντα που έχουν τα διπλανά δωμάτια του προσωπικού που διαμένουν. Ακόμη είπε ότι είχε πιεί μια μπύρα (οι μουσουλμάνοι δεν πίνουν λόγω θρησκείας) και ήταν ζαλισμένος.

Η 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο 47χρονος  μπήκε στο δωμάτιό της, την έσπρωξε στο κρεβάτι και έπεσε πάνω της, με προφανή σκοπό να τη βιάσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος