Πρόεδρος Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας: “Πιθανή αύξηση μολύνσεων μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Α. Μπέος”

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημάρχου Βόλου Α.Μπέου και του προέδρου του Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

«Χθες που έκανα την πρώτη μου εφημερία στο Νοσοκομείο Βόλου έμαθα ότι ο Α. Μπέος με αποκάλεσε ανθρωπάκι γιατί αντί να βοηθάω ως Ιατρος τους ασθενείς κάνω δηλώσεις για τον συνωστισμό που προκάλεσε με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας: “Πιθανή αύξηση μολύνσεων μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Α. Μπέος”Μετά από αυτό που έζησα μέσα στο Νοσοκομείο μας, θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται ως άνθρωπος και ως δήμαρχος που χωρίς καμία ενσυναίσθηση διοργανώνει γλέντια και σπαταλάει χιλιάδες ευρώ για πυροτεχνήματα, λαμπάκια και πενιές, ενώ πεθαίνουν αυτές τις ημέρες τόσοι άνθρωποι γύρω μας και δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας.
Τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να αυξηθούν στην πόλη μας τα κρούσματα κορονοϊού από τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε. Εμείς ως ιατροί θα είμαστε στο ιατρείο μας αλλά και στο Νοσοκομείο για να περιθάλψουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας. Αυτός θα αναλάβει τις ευθύνες του ή για μια ακόμη φορά θα συμπεριφερθεί ως ανεύθυνο ανθρωπάκι που στην πραγματικότητα είναι;»

Τα παραπάνω αποτελούν δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμη Τσάμη, ο οποίος επισημαίνει την ανησυχία του, αλλά και την αγωνία του για το τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες στην περιοχή, λόγω του συνωστισμού των πολιτών που βρέθηκαν στην τελετή ανάματος των χριστουγεννιάτικων φώτων.

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας: “Πιθανή αύξηση μολύνσεων μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Α. Μπέος”

Ο  δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αμυνόμενος της κριτικής που του ασκήθηκε όχι μόνο από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, αλλά και από τους δημοτικούς συμβούλους  της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε λόγο για “μίζερους” ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται το κέρδος που προκύπτει για την πόλη και ότι λυπάται πολύ που χαίρονται όπως είπε, από την αύξηση κρουσμάτων για να τον κατηγορήσουν.  (ακούστε εδώ: Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου)

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας: “Πιθανή αύξηση μολύνσεων μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Α. Μπέος”

Γ. Μουλάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: “Να ανακαλέσει ο κ. Τσάμης τις ψευδείς κατηγορίες του”

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλογου Μαγνησίας: “Πιθανή αύξηση μολύνσεων μετά τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Α. Μπέος”

Ο πόλεμος της αντιπαράθεσης με αφορμή της Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου και ότι ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος δεν βοήθησε το Νοσοκομείο του Βόλου παρά κάνει φιέστες, εξακολουθεί να μαίνεται. Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς καλεί τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου να ανακαλέσει τις δηλώσεις του, γιατί όπως ισχυρίζεται είναι ψευδείς οι κατηγορίες κατά του Δημάρχου.

Στην  ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η σημερινή δημοσίευση του κ. Τσάμη, προέδρου του Ιατρικού συλλόγου στο facebook, η οποία αναρτήθηκε πάραυτα στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Ο κ. Τσάμης κατηγορεί μεταξύ των άλλων, ευθέως, τον δήμαρχο, ότι «δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο το Νοσοκομείο μας». Ειλικρινά διερωτάται κανείς αν ο άνθρωπος αυτός κατοικεί σε αυτή την πόλη ή αν έπεσε ξαφνικά σαν ούφο από τον ουρανό ώστε να μην γνωρίζει την συνεχή βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που έχει επανειλημμένα ανακοινωθεί και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα έχουν υπάρξει δελτία Τύπου, φωτογραφίες κτλ. Προς ενημέρωση του κοινού αλλά και του κ. Τσάμη ο οποίος, φευ, είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συυλλόγου, ο Δήμος Βόλου συνεχώς ενισχύει και ικανοποιεί τα αιτήματα προς αυτόν από το Νοσοκομείο. Ευτυχώς, παρήλθαν οι εποχές του βλακώδους μικροκομματισμού, που δεν επέτρεπαν συνεργασίες του νοσοκομείου με τον Δήμο Βόλου. Μία νέα εποχή αγαστής και χρήσιμης συνεργασίας είναι σε εξέλιξη. Φυσικά αναμένω ο κ. Τσάμης να σπεύσει να ενημερωθεί για την συνεργασία και βοήθεια του Δήμου Βόλου προς το Νοσοκομείο,  και να ανακαλέσει την ψευδή και συκοφαντική δήλωσή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος