Πολιτικές μεθοδεύσεις και ανηθικότητα καταλόγισε στον Πατσιαντά ο Γ. Γρηγορίου

Σκληρή επίθεση στον επικεφαλής των Δρόμων Συνεργασίας, Μαργαρίτη Πατσιαντά, που σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα απουσίαζε, εξαπέλυσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ο μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γρηγορίου, καταλογίζοντάς του πολιτική ανηθικότητα και μεθοδεύσεις. Σημειώνεται ότι ο κ. Γρηγορίου, μετά από προσφυγή του Μ. Πατσιαντά για θέμα ασυμβίβαστου, εξέπεσε του αξιώματος του και σήμερα παρέστη στο Δ.Σ. ως απλός πολίτης. Τη θέση του θα καταλάβει ο κ. Κλημόπουλος.

Ζήτησε και έλαβε το λόγο ως απλός πολίτης από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Μουλά. «Είναι θέμα ηθικής τάξης να κάνω μια τελευταία αναφορά. Κοινοποιώ την απόφαση του Δικαστηρίου από την οποία δεν προκύπτει ασυμβίβαστο. Τέτοια ανήθικη τακτική την αφήνω στην κρίση των πολιτών και της Αριστεράς», τόνισε ο Γ. Γρηγορίου.Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ηθική του είναι πάνω από τις καρέκλες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται λέγοντας αλήθειες, προς όφελος της πόλης. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος ζήτησε συγνώμη επίσης από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Χαυτούρα, που τον έπεισε < όπως είπε, να μπει στο ψηφοδέλτιο του Μαργ. Παντσιανά. Σύμφωνα με τον Γ. Γρηγορίου,  ο Ν. Χαυτούρας είπε ότι ήταν αντίθετος και τον έπεισε ο ίδιος, λέγοντας ότι το πάθημα θα του γίνει μάθημα.

Μουλάς κατά Οικονόμου

Τα πυρά του κ. Μουλά δέχθηκε η επικεφαλής της “Επιλογής Ευθύνης” Οικονόμου όταν προσπάθησε να πάρει ο λόγο. “Πάρε το δάχτυλο από το μικρόφωνο και βάλτο κάπου αλλού». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι μέρες Σκοτινιώτη τελείωσαν και της είπε ότι δεν θα πατάει το κουμπί του μικροφώνου όποτε θέλει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στιγμιαία ένταση. Στη συνέχεια ζήτησε να πληροφορηθεί από τον κ. Γρηγορίου αν ο κ. Πατσιαντάς γνώριζε από την αρχή το ασυμβίβαστο, και εκείνος του απάντησε καταφατικά. “Όσο εξυπηρετούσα τα σχέδιά τους δεν είχαν πρόβλημα, τώρα που ανεξαρτητοποιήθηκα και μετά από δύο χρόνια έγινε προσφυγή σε βάρος μου”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με απαξιωτικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς από την πλευρά τόσο του κ. Μουλά όσο και του Χρ. Στεφόπουλου ενώ το γεγονός ότι για το ασυμβίβαστο γνώριζε ο κ. Πατσιαντάς από την αρχή, επιβεβαίωσε ο Ν. Χαυτούρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος