Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video)

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί δρόμοι στην Αγριά με τον παραλιακό δρόμο να έχει πλημμυρίσει, όπως και τον πρώτο παράλληλο, ενώ νερά και λάσπη κυριολεκτικά βγαίνουν από την περιοχή του Γυμνασίου στο δρόμο.


Σε πολλές γειτονιές το νερό έχει ξεπεράσει το ύψος των πεζοδρομίων και έχει μπει στα σπίτια. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και στην περιοχή της Μηλίνας στο Ν. Πήλιο.

Το χωριό Μικρό Περιβολάκι με 160 κατοίκους αποκλείστηκε για αρκετή ώρα, λόγω πλημμυρικών φαινομένων στον οικισμό αλλά και στα γύρω χωράφια, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται το μεσημέρι της Τρίτης.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video)

Διακοπή κυκλοφορίας προς Άσπρες Πεταλούδες

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video)

Στο μεταξύ με απόφαση του Αν. Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη θέση “Άσπρες Πεταλούδες” του δήμου Βόλου από και προς το ρέμα Καλιακούδας λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων από σήμερα μέχρι την ύφεση των φαινομένων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video) Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αγριά Μαγνησίας – Διακοπή κυκλοφορίας προς τις Άσπρες Πεταλούδες (video)

Στο μεταξύ λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν  αυτή την ώρα στην περιοχή του Βόλου δέντρο ξεριζώθηκε στο δρόμο Βόλου-Αγριάς λίγο πριν την ΑΓΕΤ και διακόπηκε η κυκλοφορία.

Φωτο Ελένη Παπαθανασίου, Απ. Αποστολάκης, και “Εν Αγριά”, Φρόσω Παύλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος