Πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί ο 18χρονος που φέρεται να βίασε 18χρονη

Προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε ο 18χρονος που μία συνομίληκή  του τον κατήγγειλε ότι τη βίασε. Στο μεταξύ ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό. Ο ίδιος  αρνείται το περιστατικό ισχυριζόμενος ότι έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. Η νεαρή επιμένει στις καταγγελίες της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ο 18χρονος την βίασε ξημερώματα της Κυριακής στο δωμάτιο ενός σπιτιού που γίνονταν ένα πάρτι, ενώ ο διοργανωτής, 18χρονος, ήταν αυτός που κλείδωσε την πόρτα του δωματίου που παίχθηκε το δράμα της. Μάλιστα ανέφερε ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη και διοργανωτή να της υποδείξει ένα δωμάτιο να αλλάξει και εκείνος την οδήγησε εκεί, τους ακολούθησε όμως ο πρώην της και μπήκε πίσω της στο δωμάτιο με τον νεαρό ιδιοκτήτη να κλειδώνει την πόρτα.

Επιπλέον κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης την βίασε και μετά εκείνη κάλεσε τον ιδιοκτήτη να ανοίξει την πόρτα και πήγε στο μπάνιο όπου κατέρρευσε και την βρήκαν φίλες της. Το γεγονός μαθεύτηκε μεταξύ των καλεσμένων και το πάρτι διαλύθηκε και η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό την Κυριακή το μεσημέρι. Και οι δύο 18χρονοι συνελήφθησαν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος