Πεζοπορία από Άνω Κερασιά σε Ι.Μ. Φλαμουριού την Κυριακή

Άλλη μία καταπληκτική διαδρομή που προσφέρει απλόχερα το Πήλιο είναι η κυκλική πορεία Άνω Κερασιά – Μνημείο Αλφόνς – Ιερά Μονή Φλαμουρίου, και θα έχουν την ευκαιρία να τη χαρούν οι πεζοπόροι την Κυριακή, 16 Μαΐου.

Η διαδρομή είναι απόστασης 18 χιλιομέτρων και διάρκειας 7 ωρών μαζί με τις στάσεις, ενώ χαρακτηρίζεται από τις σχετικά εύκολες αυτών των αποστάσεων. Η εκκίνηση θα γίνει από την Άνω Κερασιά στις 9.45 το πρωί, ενώ η αναχώρηση με ΙΧ από τον Βόλο, και πιο συγκεκριμένα από τη Νομαρχία, θα γίνει στις 9.00.

Τονίζεται ότι παρά τη χαλάρωση από την Πολιτεία των μέτρων για την covid-19, οι πεζοπορίες θα συνεχίσουν να γίνονται αυστηρά ατομικά και με αποστάσεις δεκάδων μέτρων μεταξύ κάθε ατόμου από τον επόμενο και τον προηγούμενο, με μοναδικό ζητούμενο να μη χάνεται η οπτική επαφή. Οι πεζοπορίες δεν έχουν διοργανωτή, πάντα γίνονται σε στυλ παρέας, και φυσικά δωρεάν, και κάθε ένας κινείται με δική του ευθύνη.

Αλλαγή ημερομηνίας και για τον Υπερμαραθώνιο Πηλίου

Ο ΣΔΥ Βόλου ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Κένταυρος Υπερμαραθώνιος Πηλίου άλλαξε ημερομηνία και θα γίνει στις 13 Ιουνίου. Οι εγγραφές συνεχίζονται από τη διοργάνωση, και θα γίνουν διαδρομές 52, 23 και 6 χιλιομέτρων. Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο ΣΔΥΒ με τους διοργανωτές του Αγώνα 80 χλμ προς τιμή του Άνθιμου Αργυρόπουλου που θα γίνει στις 5 Ιουνίου στην Άρτα, γνωστοποιεί στα μέλη του ότι συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές και όλα δείχνουν πως ο αγώνας θα διεξαχθεί. Μάλιστα, ήδη υπάρχει η πρώτη εγγραφή από αθλήτρια του συλλόγου, τη Βάσω Τασιώνη. Ενημερώνονται επίσης τα μέλη του ΣΔΥΒ από τον Αλμυρό ότι έγινε ο καθαρισμός των δρόμων στο δάσος Κουρί, έτσι η πανέμορφη περιοχή προσφέρεται για ακόμη πιο ποιοτικές προπονήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος