Περιπτώσεις λαθροϋδροληψίας ελέγχει από 8 Ιουλίου η ΔΕΥΑΜΒ και αφαιρεί υδρόμετρα

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ, επισημαίνει ότι προβαίνει “σε διακοπές υδροδότησης στις καταναλώσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους έναντι της υπηρεσίας (…)”.

“(…) Ενόψει των διακοπών υδροδότησης, η ΔΕΥΑΜΒ ενημέρωσε έγκαιρα τους πολίτες για τον χρόνο επιβολής των διακοπών και παρείχε χρονικό διάστημα δύο ημερών για την οικονομική τακτοποίηση, ώστε να μην φθάσει η υπηρεσία να επιβάλλει διακοπή υδροδότησης. Παράλληλα επισημαίνουμε ότι η ΔΕΥΑΜΒ παρέχει κοινωνικό τιμολόγιο στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, ενώ με απόφαση του ΔΣ δεν προχωρεί σε διακοπές υδροδότησης στους δικαιούχους κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, την Παρασκευή (και κάθε Παρασκευή) δεν πραγματοποιούνται διακοπές υδροδότησης, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα ενόψει του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο ενημερώνουμε ότι, από την Παρασκευή 8 Ιούλη και κάθε Παρασκευή, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, θα πραγματοποιούν ελέγχους στους υδρομετρητές όπου έχει επιβληθεί διακοπή για τυχόν περιπτώσεις λαθροϋδροληψίας. Στις περιπτώσεις που θα εντοπιστεί λαθροϋδροληψία η ΔΕΥΑΜΒ θα προχωρεί σε αφαίρεση του υδρομέτρου, με παράλληλη επιβολή προστίμου στο πενταπλάσιο της κατανάλωσης – σύμφωνα με τον Κανονισμό Ύδρευσης – και  περιορισμό της δυνατότητας επιεικούς ρύθμισης της οφειλής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος