Πάσχα στην Καρδίτσα με κλήρωση δώρων –Δράση του Εμπορικού Συλλόγου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Θεσσαλίας την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Καρδίτσας και το Επιμελητήριο διοργανώνει πασχαλινή εκδήλωση, από την Κυριακή των Βαϊων μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, με στόχο της τόνωση της τοπικής αγοράς. Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε όλοι οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου κ. Αντωνίου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Τσιάκος, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ κ. Λαμπρόπουλος επεσήμαναν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να τονωθεί η τοπική αγορά, οι πολίτες να αποκτήσουν τοπική καταναλωτική συνείδηση, με το μήνυμα «Βγαίνουμε αγορά-ψωνίζουμε τοπικά».

Τις λεπτομέρειες έδωσε ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου κ. Τσεκούρας, κάνοντας λόγο για άψογη συνεργασία με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ευχαριστώντας τον κ. Νούσιο, τον κ.Τσιάκο και τον κ. Ζυγογιάννης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η συνεργασία όλων των φορέων που είναι εκλεγμένοι από τον κόσμο της Καρδίτσας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουν επιτυχία αυτές οι δράσεις.

Από την Κυριακή των Βαϊων, 9/4 έως και το Μ. Σάββατο 15/4 θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι του εμπορικού συλλόγου στην κεντρική πλατεία. Θα υπάρχει άτομο εκεί, το οποίο θα ανταλλάσσει τις αποδείξεις 15 ευρώ και άνω, που θα αφορούν εμπορικά καταστήματα του δήμου, με ένα κουπόνι το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην κλήρωση των δώρων. Αν η απόδειξη είναι αξίας 30 ευρώ τότε θα πάρει δυο κουπόνια  συμμετοχής και ούτω καθεξής Ο καταναλωτής θα ρίχνει το κουπόνι σε κάλπη και θα κρατάει αντίγραφο αυτού.  Οι αποδείξεις θα πρέπει να αφορούν το εορταστικό ωράριο και να αφορούν εμπορικά καταστήματα.

Την Κυριακή των Βαϊων το κιόσκι θα είναι ανοιχτό, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, από τη Μ. Δευτέρα έως και τη Μ. Πέμπτη, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Τη Μ. Παρασκευή θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση των δώρων παρουσία όλων των φορέων. Την ίδια μέρα, το Μ. Σάββατο, από τις 11 το πρωί και μετά θα υπάρχει μουσική στο χώρο και photo booth ώστε ο κόσμος  και οι επισκέπτες της Καρδίτσας να αποτυπώσουν εντελώς δωρεάν τις στιγμές που θα τους θυμίζουν το Πάσχα στην Καρδίτσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος